Warmtewering

Slimme glasfolie

Homechill introduceert met trots haar CeraTint glasfolie. Deze innovatieve folie is bijna onzichtbaar en houdt toch 80% van de zonnewarmte buiten. Eindelijk een degelijk en effectief product voor plaatsen waar glasfolie eerder niet toepasbaar was.

Wat doet deze folie precies?

Jarenlang worden glasfolies al toegepast. In het begin was het slechts een gekleurde film, welke de ruimte iets donkerder maakte en zo verkoeling gaf. Later werden er technieken ontwikkeld om metaal aan deze films toe te voegen.

Eind 2005 is er een revolutionaire ontdekking gedaan. Door toevoeging van enkele laagjes geharde aardolie werd een heel nieuw type glasfolie ontwikkeld. Voor het eerst is het mogelijk een bepaald deel van het lichtspectrum te weren. Dit was de geboorte van het product CeraTint. HomechillĀ is trots dit product te kunnen leveren.

Waar toe te passen?

Vanwege de grote mate van doorzichtigheid is deze glasfolie geschikt in elke situatie waar toetredend licht belangrijk is, maar de warmte met vele graden moet worden teruggebracht. Het bijkomende voordeel is dat deze folie uw interieur beschermt tegen UV en scherven.

error: Content is protected !!