Over ons

Wie zijn we?

Homechill is in 2008 opgericht door Paul Heidelberg. Dit Vlaardingse bedrijf is innovatief en heeft zich gespecialiseerd in vernieuwende (afwijkende) methoden voor montage van folie op glas, gevels en kozijnen. Met een jaarlijkse omzetgroei van gemiddeld 30% zijn zij een solide en betrouwbare zakenpartner.

Wat doen we?

Homechill geeft objectief advies bij duurzame optimalisatie van het binnenklimaat, bescherming én aankleding van gebouwen, schepen en automobielen door het toepassen van effectieve glasfolies en decoratieve vinyls.

Waarom?

Homechill maakt het verschil als het gaat om inzicht, kennis en kwaliteit. Zij weet met haar bouwkundige, innovatieve en creatieve achtergrond situaties snel en doeltreffend te beoordelen, waarna een helder en passend advies volgt. Samen met jarenlange ervaring van klimaattechnische systemen, is Homechill een waardevolle partner gebleken bij nieuwbouw en renovatieprojecten voor bijvoorbeeld klimaat- en prestatieverbetering, signing en (re-)branding én communicatie/huisstijl.

Uw partner voor professioneel advies en hoogwaardige producten

Voor al onze projecten gebruiken wij (glas-)folies van professionele merken zoals: 3M, Johnson WindowFilms en Avery®. Homechill heeft bovendien ook een glasfolie met haar eigen merknaam.

Homechill is graag betrokken bij vraagstukken over klimaat, bescherming en presentatie (uitstraling). Zij doet voor verschillende opdrachtgevers onderzoek naar nieuwe toepassingsgebieden en montagetechnieken die bijdragen aan betere rendementen, lagere aanschafprijzen en kortere terugverdientijden. Zij levert kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend, tenzij anders wordt overeengekomen.

error: Content is protected !!