Inbraakwering

Voel u meer op uw gemak met onze gecertificeerde veiligheidfolies

Er zijn altijd plekken waar extra bescherming tegen inbraak, vandalisme en geweldplegingen nodig is. Denk bijvoorbeeld aan banken, overheidsgebouwen (zoals gerechtsgebouwen en ambassades), maar ook de kantoren op het binnenhof en zelfs de winkel op de hoek, bij de bushalte.

Stuk voor stuk zijn deze lokaties onderhevig aan geweld of vandalisme. Tegenwoordig houden we ook meer rekening met mogelijke terreur-aanslagen.

Homechill glasfolies weet in welke situaties bepaalde veiligheidfolies moeten worden toegepast. Er zijn folies verkrijgbaar van 2 tot 21 mil dikte. Al onze veiligheidfolies zijn getest volgens Europese normering.

Veiligheidfolies worden veelvuldig aangekocht door beveiligingsbedrijven. Vaak ontbreekt het hen aan materiaalkennis en ervaring met montage, waardoor de effectiviteit van de glasfolie niet de normering bereikt.

Wilt u een onafhankelijk advies, keuze uit verschillende kwaliteiten en professionele montage, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend een demonstratie en advies.

error: Content is protected !!