Voertuigen

Autobelettering Roosmarijn VlaardingenBelettering Lease Express

Mooi en opvallend mobiel…

Net als voor gebouwen bestaat er voor voertuigen glasfolie die u privacy bieden, het interieur beschermen tegen verkleuring, beschermen tegen aanvallen of vandalisme, het klimaat beheersen en bedrijfsreclame.

Nieuwe auto’s en bestelbussen kunnen, tegen een meerprijs, worden voorzien van getint of extra veilig glas. Het voordeel hiervan is dat de auto volledig gereed is bij aflevering en klaar is voor gebruik.

Het kan echter een voordeel hebben om de auto pas na aflevering te voorzien van dergelijke (glas-)folie. De meerprijs af fabriek is vaak hoog en het telt mee met de leaseprijs of bijtelling van de auto.

Om die reden heeft HomechillĀ een systeem opgezet voor het tinten van autoruiten en het aanbrengen van uw bedrijfsreclame. Door heel Nederland zijn er monteurs die werken voor Homechill. De (glas-)folie kan dus atijd in de buurt van uw kantoor of woonplaats op de auto worden aangebracht.

Heeft u een wagenpark dat regelmatig auto’s vervangt, neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende en aantrekkelijke aanbieding op maat.

error: Content is protected !!