Monumenten: Oud als nieuw…

Bij monumenten en vaak ook oudere woonhuizen is het kostbaar, of zelfs onmogelijk dubbelglas te plaatsen. Kozijnen zijn te dun, of de constuctie kan het gewicht niet dragen. Het aanbrengen van glasfolie is goedkoop, duurzaam en effectief en bovendien volledig transparant.

Glashelder de warmste.
De bijzondere HC Isofilm van Homechill Glasfolie maakt van uw enkelglas in een handomdraai hoogwaardig isolatieglas. Het glas hoeft niet te worden vervangen en door de schone montage (met vloeistof) blijft uw woning vrij van bouwstof. Montage kan vaak in één dag plaatsvinden.

Voordelen:

  • Zonreflecterend.
  • UV-werend tot 99,9%
  • Absorptie van binnenwarmte
  • Lagere stookkosten in de koude maanden
  • Besparing op energiekosten voor koeling in zomer
  • 70% goedkoper ten opziche van nieuwe beglazing
  • Koel in zomer, warm in winter (HC Isofilm)
  • Geen breek- en hakwerk
error: Content is protected !!