Helder uiterlijk: koele en efficiëntere werkomgeving

FarTint, DarkTint, CeraTint of ColoTint

FarTint en DarkTint glasfolie is een blauw getinte glasfolie.

Door meerdere verschillende metaallagen over elkaar aan te brengen wordt de glasfolie donkerder en wordt het rendement hoger. Afhankelijk van de situatie kan de toepasbare “dichtheid” worden bepaald, met het optimale rendement.

Ergonomisch
Door het aanbrengen van een tint (natuurgetrouw of gekleurd) wordt direct zonlicht afgevangen. Dit geeft een optimaal resultaat bij het werken met monitors, plasma-schermen of Activeboards.

FarTint en DarkTint glasfolie is uitermate geschikt voor o.a. kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en hotelkamers.

Wat doet FarTint /DarkTint glasfolie
Het effect is gelijk aan het opzetten van een “goedzicht”-bril. Deze folie helpt het uitzicht te versterken en tegelijkertijd absorbeert het zonnewarmte.

CeraTint glasfolie is een licht getinte glasfolie.

Door meerdere verschillende keramische lagen over elkaar aan te brengen wordt de glasfolie meer resistent voor IR en wordt het rendement hoger. Afhankelijk van de situatie kan de toepasbare “dichtheid” worden bepaald, met het optimale rendement.

Ergonomisch
Door het aanbrengen van een tint (natuurgetrouw of gekleurd) wordt directe zonnewarmte afgevangen. Dit geeft een optimaal resultaat: wel tot 78% IR absorbtie.

CeraTint glasfolie is uitermate geschikt voor o.a. woningen (monumenten), winkels en hotelkamers.

Wat doet CeraTint glasfolie
Het effect is direct voelbaar bij rechtstreekse zonnestralen. Deze folie helpt het uitzicht te versterken en tegelijkertijd absorbeert het zonnewarmte.

ColoTint glasfolie is een modern getinte glasfolie.

Door meerdere verschillende gemetaliseerde lagen over elkaar aan te brengen wordt de glasfolie meer gekleurd en wordt het rendement hoger. Afhankelijk van de situatie kan de toepasbare “dichtheid” worden bepaald tot het optimale rendement.

Ergonomisch
Door het aanbrengen van een tint (natuurgetrouw of gekleurd) wordt directe zonnewarmte afgevangen. Dit geeft een optimaal resultaat in besparing en uitstraling.

ColoTint glasfolie is uitermate geschikt voor kantoorgebouwen, hotels en decoratieve uiting in alle sectoren.

Wat doet ColoTint glasfolie
Het effect is direct voelbaar bij rechtstreekse zonnestralen. Deze folie helpt het uitzicht te versterken en tegelijkertijd absorbeert het zonnewarmte en creëert het uw persoonlijke uitstraling van het glas.

error: Content is protected !!