Gespiegeld uiterlijk: koele en efficiëntere werkomgeving

SilverTint glasfolie is een zilver getinte glasfolie.

Door meerdere gemetaliseerde lagen over elkaar aan te brengen wordt de glasfolie dichter en wordt het rendement hoger. Afhankelijk van de situatie kan de toepasbare “dichtheid” worden bepaald, met het optimale rendement.

Ergonomisch
Door het aanbrengen van een gespiegeld oppervlak wordt direct zonlicht weerkaatst. Dit geeft een optimaal resultaat bij het klimatiseren en het werken met monitors, plasma-schermen of Activeboards.

SilverTint glasfolie is uitermate geschikt voor o.a. kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en hotelkamers.

Wat doet SilverTint glasfolie
Het effect is gelijk aan het opzetten van een spiegel-zonnebril. Doordat de menselijke hersenen donker associëren met “koel”, neemt het gevoel van warmte af en stoten daardoor minder Co2 uit, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit en lagere afstelling van het klimaatsysteem. Door het spiegelend effect dient een grondig vooronderzoek onderdeel te zijn van de aanschaf.

error: Content is protected !!