Gebronsd uiterlijk: koele en efficiëntere werkomgeving

GoldTint glasfolie is een brons getinte glasfolie.

Door meerdere metaallagen (koper) over elkaar aan te brengen wordt de glasfolie donkerder en wordt het rendement hoger. Afhankelijk van de situatie kan de toepasbare “dichtheid” worden bepaald, met het optimale rendement. Zie de rendementen van de verschillende tinten, rechts in het groene veld.

Ergonomisch
Door het aanbrengen van een tint (natuurgetrouw of gekleurd) wordt direct zonlicht afgevangen. Dit geeft een optimaal resultaat bij het werken met monitors, plasma-schermen of Activeboards.

GoldTint glasfolie is uitermate geschikt voor o.a. kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en hotelkamers. Architecten kiezen dit type glasfolie om de gevelkleur te benadrukken.

Wat doet GoldTint glasfolie
Het effect is gelijk aan het opzetten van een zonnebril. Doordat de menselijke hersenen donker associëren met “koel”, neemt het gevoel van warmte af en stoten daardoor minder Co2 uit, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit en lagere afstelling van het klimaatsysteem.

error: Content is protected !!