Aangenaam warm met glasheldere isolatie

Homechill glasfolie introduceert de HC Isofilm. Een transparante glasfolie, geschikt voor binnentoepassing. Deze glasfolie absorbeert de geproduceerde binnenwarmte en fungeert daardoor als warme deken op het glas. Uw energiekosten gaan daardoor drastisch omlaag.

Waarom HC Isofilm?
Halverwege de 20e eeuw zijn veel huizen gebouwd om te voldoen aan de vraag van jonge en buitenlandse woningzoekenden. Deze huizen worden nu volop gerenoveerd om te voldoen aan de normen van deze tijd. Echter eigenaren en bouwbedrijven lopen tegen verschillende problemen aan.

  1. Kozijnen zijn vaak te smal voor hedendaagse HR++ -glas.
  2. De gevel of fundering niet sterk genoeg voor het dragen van HR++ glas.
  3. De kosten voor het verwijderen en vervangen van het bestaande glas is te kostbaar.

HC Isofilm is:

  • 70% goedkoper dan het vervangen van glas zon- en warmtewerend
  • UV-vertragend (99,8%)
  • duurzaam( levensduur van +10 jaar)
  • bespaart op uw energiekosten (gemiddeld 35%)
error: Content is protected !!