Werken bij Homechill

Johnson windowfilm - autoruit tinten
®
d'signed by home-elements.nl
copyright © homechill  2009-2012

Homechill Glasfolietechniek  Vlaardingen    telefoon: 010 4744751   fax: 084 8390810  skype: homechill.nl                                                                                    disclaimer  |  sitemap  |  algemene voorwaarden
Kijk ook eens wat het effect van Executive Series is op verschillende typen auto's, met de
"Virtuele autotinter"
Veilig en aangenaam op weg!

Homechill heeft als algemeen doel mensen te laten leven en werken in een aangename én veilige omgeving. Dus ook voor de reis naar en van het werk, tijdens vakantie enz..


Autobussen
Speciaal voor autobussen heeft Homechill een folie beschikbaar die voldoet aan de wens voor privacy van passagiers. Dezelfde folie helpt de brandstofkosten laag te houden, doordaar de A/C minder frequent en op lagerl vermogen hoeft te werken.


Trams en treinen
In het openbaar vervoer komt helaas veel vandalisme voor. Bedrijven in het openbaar vervoer doen er alles aan om dit te verminderen, maar helaas blijkt dit niet afdoende. Homechill werkt samen om zorg te dragen voor de veiligheid van personeel en passagiers. Zo kunnen we een coating toepassen die zowel zonnewarmte weert en letsel door glasbreuk tot een minimum verkleint.

Automobielen
Ruiten van auto's worden steeds vaker getint. Rekeninghoudend met de wettelijke voorschriften, kunnen auto's worden voorzien van elke  tint of beschermende coating. De kosten van getint glas vanaf fabriek worden meegerekend in de bijtelling, terwijl het tinten naderhand slechts een eenmalige uitgave is. U heeft dus een keus..

motoren
Homechill levert en monteerd getinte folie voor vizieren en kuipen. Het gebruik van deze coating helpt een beter zicht te geven Dus veiliger voor u én voor uw medeweggebruiker.
Homechill monteert autoruitfolies van Johnson Windowfilms. Deze zijn vervaardigt uit hoogwaardige grondstoffen en zijn goed te monteren op autoglas. De folie verkleeft strak en zonder "pieren" aan de bolle autoruit.

U geniet daardoor als gebruiker van optimaal zicht en een aangenaam klimaat. Daarnaast maakt het uw voertuig ook nog eens sportief en vertraagt het inbraak.

Door het toepassen van autoruitfolie kan de besparing op uw brandstof al snel oplopen tot   10,- per volle tank.

Homechill kent meer dan 10 verschillende typen autoruitfolie, elk met haar eigen effect.

Meer weten? Laat een bericht achter op onze contactpagina. Onze adviseur neemt spoedig contact met u op.
Gebouwen    Transport     Scheepsvaart     Cultuur
HOME   OVER ONS   PRODUCTEN/DIENSTEN   INNOVATIES   SECTOREN   PROJECTEN   INFORMATIE   CONTACT