Werken bij Homechill

Johnson windowfilm - autoruit tinten
®
d'signed by home-elements.nl
copyright © homechill  2009-2012

Homechill Glasfolietechniek  Vlaardingen    telefoon: 010 4744751   fax: 084 8390810  skype: homechill.nl                                                                                    disclaimer  |  sitemap  |  algemene voorwaarden
Glas Vinden
Paul Heidelberg
Maak het verschil..
          Samen met Homechill
 vraag naar de voorwaarden
Glasfolie is een professioneel middel ter verbetering van klimaat, veiligheid en sfeer in bestaande én nieuwe bouw-projecten. Probeer het nu zelf!
Even voorstellen...


Wie zijn wij?
Home
chill is in 2008 opgericht door Paul Heidelberg. Een Vlaardingse ondernemer. Het is een innovatieve onderneming die zich heeft gespecialiseert in innovatieve (afwijkende) methoden voor montage van folie op glas, gevels en kozijnen. Met een jaarlijkse omzetgroei van gemiddeld 30% zijn zij een solide en betrouwbare zakenpartner.


Wat doen wij?
Home
chill geeft objectief advies bij duurzame optimalisatie van het binnenklimaat, bescherming én aankleding van gebouwen, schepen en automobielen door het toepassen van effectieve glasfolies en decoratieve vinyls.


Waarom wij?
Home
chill maakt het verschil als het gaat om inzicht, kennis en kwaliteit. Zij weet met haar bouwkundige, innovatieve en creatieve achtergrond situaties snel en doeltreffend te beoordelen, waarna een helder en passend advies volgt. Samen met jarenlange ervaring van klimaattechnische systemen, is Homechill een waardevolle partner gebleken bij nieuwbouw en renovatieprojecten voor bijvoorbeeld de klimaat- en prestatieverbetering, de signing en inrichting én communicatie/huisstijl.Geniet van een aangenaam interieur..
De Groene Leeuw!!
Wij feliciteren Printshop Ouwendijk met haar prijs. Homechill volgde op goede 2e plaats.
Duurzame onderneming 2011
Algemene voordelen van onze producten:
lage aanschafprijs          korte levertijd           garantie op product en montage          montage zonder schade aan kozijnen.
lees meer...
Het hele jaar door!

Visit BouwProfs
 proefplaatsing glasfolie
GRATIS!
Wie, wat en waarom Homechill!
HOME   OVER ONS   PRODUCTEN/DIENSTEN   INNOVATIES   SECTOREN   PROJECTEN   INFORMATIE   CONTACT