Werken bij Homechill

Johnson windowfilm - autoruit tinten
d'signed by home-elements.nl
copyright homechill  2009-2012

Homechill Glasfolietechniek  Vlaardingen    telefoon: 010 4744751   fax: 084 8390810  skype: homechill.nl                                                                                    disclaimer  |  sitemap  |  algemene voorwaarden
Creatief met folie en vinyls..

Homechill
Lichtmanagement is de divisie binnen Homechill glasfolie die zich bezighoudt met het veranderen en re-coloring van het bestaande licht binnen een vooraf bepaald gebied.

Het kan voorkomen dat het toetredende zonlicht tijdelijk moet worden afgeschermd f om middels spiegeling het licht anders te laten schijnen.

Homechill
Lichtmanagement maakt gebruik van haar kennis van glasfolies en vinyls om de ideale combinatie te vinden waardoor het licht zodanig is veranderd dat het werkbaar is voor de gebruiker.

Homechill
Lichtmanagement ontwikkelde een combinatie van folies om dit doel te bereiken.

Heeft u een project waarvoor een creatieve oplossing gevonden moet worden, dan zijn wij u graag van dienst.
Lichtmanagement
Project 2011031 Minivegas
Een project voor Heineken International. In Milaan is in 2011 een evenement georganiseerd voor jonge, enthousiaste, creatieve mensen. Heineken zocht de interactie op met haar gasten door een actief projectiescherm. Bewegingen die je maakt voor het projectiescherm worden gescand en vertaald naar een digitaal kleurspel. lees meer...
lichttechniek     energietechniek
HOME   OVER ONS   PRODUCTEN/DIENSTEN   INNOVATIES   SECTOREN   PROJECTEN   INFORMATIE   CONTACT