Werken bij Homechill

Johnson windowfilm - autoruit tinten
d'signed by home-elements.nl
copyright homechill  2009-2012

Homechill Glasfolietechniek  Vlaardingen    telefoon: 010 4744751   fax: 084 8390810  skype: homechill.nl                                                                                    disclaimer  |  sitemap  |  algemene voorwaarden
Klimaatbeheersing    Veiligheid    Decoratie    Kozijnen & Gevels    Montage
HOME   OVER ONS   PRODUCTEN/DIENSTEN   INNOVATIES   SECTOREN   PROJECTEN   INFORMATIE   CONTACT
In een handomdraai een nieuwe look!

Vooral bij het renoveren of hergebruiken van gebouwen kan het voor komen dat de kleuren van de gevel en kozijnen niet passen bij de uitstraling van het bedrijf of dienst dat zich er heeft gevestigd. Wat te denken van het interieur, zoals meubels en deuren die qua vorm of kwaliteit nog wel voldoen, maar waarvan de kleur of dessin niet meer pastin het interieur?

Home
chill heeft zich verdiept in de vraag waarom, met wat en hoe dit snel, professioneel en zonder stof of bouwschade kan worden aangepakt. 

Home
chill werkt veel samen met gebouweigenaren, architecten en aannemingsbedrijven om, voor implementatie van bouwkundige werkzaamheden, te komen tot een aanpak die eenvoudiger en voordeliger is te beheersen..

Onze gevelfolies zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kwaliteiten. Ook als een eigen dessin of beeldmerk toegepast moet worden, kunnen wij dat realiseren. Er is dus altijd een folie dat positief bijdraagt aan de uitstraling van uw interieur of gebouw.

U wilt meer weten?.. Onze adviseurs zijn u graag van dienst, telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek.